Рехабилитация на цяла челюст с имедиантно натоварване

Зарежда Събития

На 6-7.09.2023 г. Alpha-Bio Tec организира двудневно обучение с лектор д-р Педро Моура и д-р Ана Карина Мендес от Португалия. Обучението ще се проведе в Alpha-Bio Tec Global Training Center край Тел Авив, Израел.

Този курс на практическо обучение се фокусира върху процедурите за процедурите и техниките за рехабилитация на цяла челюст при имедиантно натоварване. Участниците ще се запознаят с целия работен процес, свързан с хирургическо възстановяване на цяла челюст, включително как да планират случая от естетическа и функционална гледна точка, как да комуникират правилно с лабораторията, както и основите на хирургията на цяла челюст с незабавно натоварване.

Теми, които ще бъдат включени в обхвата на курса:

  • Палатинален подход – техника на работа
  • Лечение на тежка атрофия на горната челюст
  • Естетично и функционално планиране
  • Пълно възстановяване за горна и долна челюст
  • Хирургично и протетично планиране на клинични случаи

Обучението ще бъде на английски език, като ще има и симултанен превод на руски.

Д-р Педро Моура е член на управителния съвет на Португалското дружество по имплантология и остеоинтеграция (SOPIO). През 2014 г. той основава, а понастоящем е педагогически координатор във Foramen Dental Education, център за обучение на стоматолози в Порто, посветен на за обучение на зъболекари във всички области на денталната медицина. В сътрудничество с Foramen Dental Education, той е също така директор на магистърската програма по хирургия и клинична ординатура на програма в Университета Мигел Сервантес, където ръководи екип от резиденти в продължение на 10-месечен период на образование и обучение. Д-р Моура редовно изнася лекции както в национални и международни конференции и е бил основен лектор на многобройни събития в областта на денталната хирургия, включително автоложни трансплантати, дигитална стоматология, повдигане на синусите, рехабилитация на цяла челюст и мукогингивални процедури. Притежава и управлява клинична практика в Порто която е специализирана в хирургията.

Д-р Ана Карина Мендес завършва стоматологични науки през 2008 г. в ISCS-N Тя е специализант по ортодонтия (2009 г.) и протезиране (2014 г.). Тя е един от основателите на Foramen Dental Education, център за обучение по дентална медицина в Порто, Португалия. Клиничната ѝ практика е ограничена до ортодонтия и протезиране.

Д-р Мендес редовно изнася лекции по протезиране, по-специално по протезиране на цели челюсти. През последните няколко години е участвала в множество курсове и няколко дългосрочни клинични програми. Обича да пътува и е отдадена майка и съпруга.

За детайлна програма вижте стр. 17 от ALPHA-BIO GLOBAL TRAINING CATALOG 2023 – PRACTICAL COURSES & FACTORY VISIT, който можете да изтеглите от този адрес: www.medina-bio.com/wp-content/uploads/2023/04/Global-Training-Catalog-2023.pdf

Ако имате интерес към курса, свържете се със Стефан Димитров, тел. 0899 145 805 за повече информация отностно цената и организацията на пътуването.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top