Dr Doshkov Dr Zeinah

Фирма Медина Био ООД е българо-израелско дружество основано през 2006 г. от д-р Халил Зейна и д-р Иван Дошков. Компанията е специализирана във внос и дистрибуция на стоматологични импланти, аксесоари към тях и инструменти на изрелската система Alpha Bio Tec.

Д-р Халил Зейна (в ляво на снимката) е израелски дентален специалист практикуващ имплантология по системата Alpha Bio Tec в своята клиника в град Назарет повече от 15 години. От 2007 г. д-р Зейна периодично посещава България за демонстрационни операции за поставяне на импланти, консултантска работа по специфични случаи и преподаване на имплантология в специализирани курсове за системата на Alpha-Bio Tec.

Д-р Иван Дошков (в дясно на снимката) е дентален специалист с дългогодишна практика в областта на хирургичната и протетичната стоматология. Д-р Дошков е собственик и управител на медико-стоматологичен център „Свети Иван Рилски”.

Медина Био ООД е ексклузивен официален представител за България на израелската компания Alpha Bio Tec, която е водещ световен производител на съвременни дентални решения в областта на имплантологията и протетиката. Компанията е официален вносител за България и на костозаместители и перикардни колагенови мембрани на иновативната италианска компания UBGEN, както и на синтетични костозаместители на бразилската компания EincoBio.New_cars_web2

Според проведено от Ноема през 2022 г. независимо проучване на пазара на дентални импланти в страната, в България Alpha Bio е категоричен лидер по разпознаваемост на бранда, пазарен дял и степен на удовлетвореност на клиентите.

Медина Био има представителства и консултанти в градовете: София, Пловдив, Варна/Бургас и Габрово.

Всички клиенти на Медина Био могат да разчитат на:

  • компетентни съвети от водещи дентални имплантолози;

  • конкурентни търговски условия;

  • богата наличност от материали и инструменти;

  • персонализирано отношение, което отчита особеностите на всяка стоматологична практика;

  • признание за постигнатите търговски и медицински резултати с използване на продуктите на Alpha Bio Tec.