1354364652_file_extension_pdf  Изтегли актуален PDF каталог Alpha Bio

Alpha-Bio Tec предлага разнообразие от протетични продукти за импланти с вътрешни хексагонални отвори (Spiral, ICE, NICE, DFI, MultiNeO IH) и с конична връзка (MultiNeO CHC и MultiNeO CS), които осигуряват на лекари и зъботехници цялостно решение за всякакви възстановителни операции.

Единната платформа за всички диаметри импланти (в рамките на конкретна връзка имплант<>абатмънт) позволява използването на всеки абатмънт с всеки имплант от 3мм до 6 мм диаметър, а също така и опция за абатмънти с широка платформа за импланти с диаметър 5мм и 6мм.

Alpha Bio предлага всички видове протетични решения – циментирани и винтово фиксирани конструкции, елементи за CAD/CAM обработка, решения за дигитално планиране и индивидуализиране на протетика.

ABT_all_prostheticsAlpha-Bio Tec използва т. нар. Platform Shifting система, при която е намален размера на платформата на импланта, за да се осигури повече пространство за периимплантните меки тъкани и да се увеличи кръвоснабдяването на меките тъкани около платформата на импланта.

За да се запознаете с пълната гама протетични продукти на Alpha Bio Tec посетете секцията ПРОТЕТИКА в сайта на производителя.