Поставяне на импланти в естетичната област: процес на вземане на решение

Зарежда Събития

На 04-05.06.2023 г. Alpha-Bio Tec организира двудневно обучение с лектор д-р Ърнест Лукас Тауле от Испания. Обучението ще се проведе в Alpha-Bio Tec Global Training Center край Тел Авив, Израел.

В този практически курс ще бъдат разгледани основните фактори и етапи, необходими за успешно лечение с единичен имплант в естетичната зона. По време на курса ще се запознаем с биологичния процес на постекстракционните ложи, промените в твърдите/меките тъкани, незабавните или забавените протоколи за поставяне на импланти, дигитално планиране, направлявана хирургия и ще разгледаме много други ключови въпроси, предоставяйки ясен подход, когато се сблъсквате с такъв тип клинични случаи.

Теми, които ще бъдат включени в обхвата на курса:

  • Вземане на решения в областта на естетиката
  • Протоколи за незабавно и забавено поставяне
  • Незабавно поставяне
  • Уголемяване на твърди и меки тъкани
  • Цифрово планиране и направлявана хирургия: Предимства, индикации и прецизност
  • Бъдещи перспективи

Обучението ще бъде на английски език.

Д-р Ернест Лукас Тауле е доцент в Международния университет на Каталуния, катедра „Орална и лицево-челюстна хирургия“. Той е активен член на Испанското дружество по орална хирургия (SECIB) и на Испанското дружество по пародонтология и остеоинтеграция (SEPA), съавтор на многобройни статии и изследвания в областта на денталната медицина, както и основен лектор на национални и международни конференции и курсове в областта на имплантологията и автотрансплантацията.
Д-р Лукас-Толе практикува орална хирургия и имплантология в Испания и Обединеното кралство. Той има диплома по стоматология и международна магистърска степен по орална хирургия, и двете от Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

За детайлна програма вижте стр. 13 от ALPHA-BIO GLOBAL TRAINING CATALOG 2023 – PRACTICAL COURSES & FACTORY VISIT, който можете да изтеглите от този адрес: www.medina-bio.com/wp-content/uploads/2023/04/Global-Training-Catalog-2023.pdf

Ако имате интерес към курса, свържете се със Стефан Димитров, тел. 0899 145 805 за повече информация отностно цената и организацията на пътуването.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top