Курс за напреднали „Регенерация на костите: Как да подобрите клиничния си успех“ с д-р Лука де Ставола

Зарежда Събития

На 14.05.2023 г. Alpha-Bio Tec организира еднодневно обучение с лектор изключителният д-р Лука де Ставола от Италия. Обучението ще се проведе в Alpha-Bio Tec Global Training Center край Тел Авив, Израел.

Това практически насочено обучение е посветено на предимствата на дигиталния подход при вертикална костна регенерация с използване техниката на Khoury при работа в постериорните участъци на мандибулата. Участниците ще се запознаят с:

  • Концепция зад процедурите за регенрация на костите и компютърно направлявано събиране на автогенна кост;
  • Значение на биологичните процеси при формиране на новата кост за осъществяване на предсказуеми имплантологични операции;
  • Различни аспекти, които оказват влияние върху клиничния резултат при прилагане на GBR процедурате;
  • Практическо прилагане на техниката Khoury – hands-on обучение.

Обучението ще бъде на английски език.

Цена на тренинга: 1660 USD

Цената включва: еднодневното обучение и материали за него, кафепаузи, обяд и вечеря.

Цената не включва: самолетни билети и настаняване в хотел (мин. 2 нощувки – преди и след обучението)

Alpha Bio може да осигури резервация в хотел Debrah Brown Tel-Aviv на цена 305 USD / вечер за единично настаняване. От този хотел е планиран безплатния трансфер до Alpha-Bio Tec Global Training Center.

За детайлна програма на обучението и представяне на лектора изтеглете PDF файл от този адрес: www.medina-bio.com/wp-content/uploads/2023/04/Agenda-Course.L.Stavola-14.05.2023.pdf

Ако някой има интерес към тренинга, нека да се свърже със Стефан Димитров на тел. 0899 145 805 до 14 април за съгласуване на детайлите относно участието.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top