ShareKnowledge_Pic01

Уважаеми колеги и приятели,

Имаме удоволствието да съобщим, че от март 2018 г. в България официално стартира програмата Share Knowledge за индивидуално обучение по дентална имплантология на Alpha Bio Tec.

В превод името Share Knowledge означава споделяне на знания и целта на този проект е да осигури на българските имплантолози възможност да придобият посредством персонализирано обучение точно онези знания и умения, от които имат нужда в конкретен момент от своето професионално развитие.

Програмата е изключително успешна в Русия и страните от РФ и сме убедени, че ще се радва на популярност и сред българските лекари с интерес към денталната имплантология, които желаят да станат по-уверени и да могат успешно да решават по-голям брой случаи за рехабилитация с импланти.

Обученията ще се водят от утвърдени от производителя Alpha Bio Tec опитни български лекари-имплантолози, които ще наричаме ментори. Започваме с петима преподаватели:

DrTrifonov

д-р Мартин Трифонов
гр. Пловдив

Dr.Dimitrov

д-р Богдан Димитров
гр. Бургас

DrZhechkov

д-р Виктор Жечков
гр. София

Dr.Doichinov

д-р Петър Дойчинов
гр. Варна

Dr.Pavlov

д-р Боян Павлов
гр. Пловдив

ShareKnowledge

Менторите ще обучават в собствените си клиники по двама или най-много трима желаещи в продължение на два или три дни по следните теми:
–    основи на денталната имплантология;
–    имедиантно имплантиране;
–    синус лифт;
–    аугментация;
–    протезиране върху импланти.

В брошурата на програмата Share Knowledge ще намерите примерно описание на съдържанието в отделните тренинги, както и кратко представяне на менторите и информация за темите, по които всеки ще обучава.

Поради индивидуалния характер на обучението, програмата е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали имплантолози. В рамките на избраната тема, според желанията и знанията на обучаемите, менторите имат възможност да променят съдържанието, така че в максимална степен да отговорят на очакванията и нуждите.

Условието за включване в Share Knowledge е обучаемите да закупят от Медина Био продукти на Alpha Bio Tec минимум за левовата равностойност на 2000 USD.

Медина Био ще координира всички елементи на програмата – ще популяризира тренингите, ще приема и обработва заявки за обучение и ще се грижи за подкрепата както на менторите, така и на преминалите през обученията.

Ако имате въпроси, нужда от допълнителна информация или желаете да заявите обучение, обадете се на Стефан Димитров, търговски директор на тел. 0899 145 805 или изпратете запитване по e-mail на адрес: e-mail: medinabio2007@gmail.com

 

Публикувано на: 27.03.2018 г.