На 25 и 26 януари Alpha-Bio събра своите партньори от Европа и Индия в чешката столица Прага за ежегодната среща на дистрибуторите.

Мениджърският екип на Alpha-Bio представи визията на компанията и приоритетите в съвместната работа с диструбуторите за постигане на амбициозна цел – удвояване на броя продадени импланти в глобален план в следващите 5 години!

Производителят предстви новостите във всички ключови направления:

  • развойна дейност – пълно обновяване на дизайна на помощните протетични елементи (трансфери, аналози, оздравителни абатмънти и скан абатмънти); нови абатмънти с прорез, който позволява завиване с отвертка, която е под ъгъл спрямо оста на винта; както и идеи за нови продукти и значителни промени в дизайна на съществуващи;
  • маркетинг – нов корпоративен уебсайт (ще бъде онлайн до края на февруари), нов дизайн на продуктов каталог (ще бъде наличен до края на март), нови комуникационни материали, които представят завършени решения (продукти + процеси), специализиран уебсайт, който представя курсовете на компанията в Европа и Израел;
  • обучение – изцяло нов учебен център в комплекса на Alpha-Bio в Мудин край Тел Авив. В новия център има най-модерни условия за семинарни обучения, практически занятия и наблюдение на операции на живо;
  • производство – задълбочаване на прилаганата успешно система за непрекъснати подобрения Kaizen.

Присъстващите имаха възможност да работят с част от новите продукти и да придобият непосредствени впечатления за ползите, които осигуряват.

Специални дискусионни и обучителни сесии дадоха възожност за размяна на интересни идеи и добри практики както между дистрибуторите, така и между представителите по места и екипа на производителя.

По време на специална галавечер Alpha-Bio отличи свои партньори в няколко категории: „Специален принос за развитие на бизнеса с Alpha-Bio“, „Най-голям ръст в продажбите на импланти от фамилията MultiNeO“, „Най-голям общ ръст в продажбите“.

Изключително сме щастливи, че Медина Био беше единствената компания, отличена с приза Creativity Champion за своя оригинален подход към бизнеса и трайно позициониране на Alpha-Bio като №1 имплантологичен бранд в България!

Ето само част от идеите и проектите, които реализирахме през последните години и които ни донесоха приза Creativity Champion:

– холистичен подход в бизнеса, който съчетава основната търговска дейност с усилия на целия екип да помогне според възможностите си за сбъдване на професионалните и лични мечти на клиентите;

– специализиран уебсайт за имплантология за пациенти www.implanti.info;

– авторски рекламни кампании – „Аз използвам Alpha-Bio“ и „Можеш да ми се довериш!

– консултантски услуги и специализирани обучения за управления на хора и управление на финанси;

– винаги оригинални и атрактивни фирмени събития.

Уверено можем да кажем, че днес Alpha-Bio е една от най-динамично развиващите се и амбициозни глобални компании за имплантологични решения и вярваме, че продуктите с тази марка ще бъдат още по-популярни в България и ще помогнат на българските пациенти да си върнат усмивката и самочувствието!