През 2013 Медина Био направи едно от най-успешните си участия в Булмедика/Булдентал

buldental_header

От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център, София се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Това е едно от най-значимите изложения в Югоизточна Европа, по време на което български и чуждестранни компании от цял свят демонстрират своите най-нови продукти, технологии и услуги.

Buldental2013_boothМедина Био, която е ексклузивен представител на Alpha Bio Tec за България, традиционно представи цялата гама от продукти на израелския си партньор на свой щанд в зала No3 на изложбата. В началото на тази година Alpha Bio Tec, която през 2013г. отбелязва 25г. от създаването си, обяви пускането в продажба на цяла плеяда от нови продукти – нова фамилия импланти I.C.E., нови абатмънти, нови костозаместители от серията GRAFT и др. Посетителите на изложението имаха възможност да се запознаят с новите продукти на живо, да се срещнат с нашите експерти и да обсъдят различните възможности за плодотворна съвместна работа.

За нас 47-то издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ беше изключително успешно, защото успяхме да привлечем нови ключови клиенти от цялата страна – както утвърдени практики, които сега започват да се развиват в сферата на денталната имплантология, така и опитни специалисти, които по някаква причина искат да заменят имплантната система, с която са работили до момента.