На 24.11.2014г. повече от 200 лекари по дентална медицина с интерес към имплантологията се събраха в най-голямата зала на х-л Хилтън София за официалното представяне на новите импланти Neo на израелската компания Alpha Bio Tec.

Гост-лекторът от Русия д-р Денис Кръйхтин запозна аудиторията с новите продукти и сподели свои впечатления от работата с NeO. По-късно д-р Кръйхтин  нагледно показа предимствата на имплантите по време на специалната hands-on сесия, в която всички желаещи имаха възможност лично да поставят импланти в челюсти-фантоми.

Премиерата в София е част от световната верига събития за представяне на импланта NeO – един изключителен нов продукт, който жъне успех на всички пазари, къдете вече се предлага.

NeO02

NeO е плод на обобщения опит, събран в продължение на 28 години изследвания и клинични изпитания, като резултатът е впечатляващ – активен имплант, който се поставя лесно във всякакъв тип кост, и съчетава по нов уникален (предмет на патент) начин елементи за повишаване на първичната стабилност с елементи за намаляване на налягането върху костта. Фамилията NeO включва импланти както с вътрешен хексагон, така и модели с конична връзка с надстройката.

След официлната програма за доброто настроение на гостите на събитието се погрижиха майсторите готвачи на хотела с техните вкусни ястия, вината Casillero del Diablo, впечатляващата млада певица Веси Бонева и неповторимия комик Краси Радков.