DSC_0003_web   DSC_0013_web_small

В края на септември „Медина Био“ ООД организира ново издание на популярния курс за начинаещи за работа с израелската имплантна система „Alpha Bio Tec“.

Програмата на курса е така разработена, че да осигури на бъдещите дентални имплантолози необходимите базови теоретични и практически знания, за да започнат работа. Лекциите и практическите упражнения комбинират основни теоретични постановки в денталната имплантология с практическия опит на лектора и изводите от успехите и неуспехите в работата му, за да помогнат на участниците по-бързо да навлязат в материята. През първия ден се разглежда хирургичния протокол, който включва демонстрационна операция за поставяне на имплант и обсъждане на случая. През втория ден фокусът е ортопедичния протокол – планиране на ортопедична конструкция, пълно запознаване със системата „Alpha Bio Tec“, работа с демоимпланти и снемане на отпечатък за ортопедична конструкция.

ДАТА: 30 септември и 01 октомври 2016 год.

МЯСТО: дентална клиника Диамед София, гр. София

ТАКСА УЧАСТИЕ:

➢ Дентални лекари: 750 ЕВРО

➢ Зъботехници: 300 ЕВРО

➢ Студенти по дентална медицина: 150 ЕВРО

 

ПРОГРАМА НА КУРСА

30 септември

Хирургичен протокол, който включва демонстрационна операция за поставяне  на имплант и обсъждане на случая.

01 октомври

Ортопедичен протокол-планиране на ортопедична конструкция, пълно запознаване със системата „Alpha Bio Tec“, работа с демоимпланти и снемане на отпечатък за ортопедична конструкция.

ПОДАРЪЦИ

Всички дентални лекари, заплатили пълна такса, ще получат от Медина Био продукти на Alpha Bio Tec, с които могат веднага да приложат новопридобитите си знания и умения по дентална имплантология:

 

Подарък 1: комплект с необходимите хирургични инструменти за работа с имплантната система Alpha Bio Tec (снимката е илюстративна, кутията и съдържанието ще бъдат комплектовани според текущото предлагане на производителя).

Small boh from catalogue

Подарък 2: комплект имплант – по един брой: имплант, абатмънт, гингивооформител, трансфер и аналог.

Presents01

Зъботехниците и студентите също ще получат като подарък продукти на Alpha Bio Tec.

 

ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЯВКИ 

За да се регистрирате за участие, позвънете на д-р Дошков на тел. 0899 145 801 или пишете на e-mail: e-mail:medina2007@mail.bg