DSC_0003_web    DSC_0013_web_small

В края на септември фирма „Медина Био“ ООД организира поредно издание на популярния курс за работа с израелската имплантна система „Alpha Bio Tec“.

Програмата на курса е така разработена, че да осигури на бъдещите дентални имплантолози необходимите базови теоретични и практически знания, за да започнат работа. Лекциите и практическите упражнения комбинират основни теоретични постановки в денталната имплантология с практическия опит на лектора и изводите от успехите и неуспехите в работата му, за да помогнат на участниците по-бързо да навлязат в материята. През първия ден се разглежда хирургичния протокол, който включва демонстрационна операция за поставяне на имплант и обсъждане на случая. През втория ден фокусът е ортопедичния протокол – планиране на ортопедична конструкция, пълно запознаване със системата „Alpha Bio Tec“, работа с демоимпланти и снемане на отпечатък за ортопедична конструкция.

ДАТА: 29 – 30.09.2017 год.

МЯСТО: хотел AQUA, гр. Бургас

ТАКСА УЧАСТИЕ:

➢ Дентални лекари: 750 ЕВРО

➢ Зъботехници: 300 ЕВРО

➢ Студенти по дентална медицина: 150 ЕВРО

 

ПРОГРАМА НА КУРСА

29 септември

Хирургичен протокол, който включва демонстрационна операция за поставяне  на имплант и обсъждане на случая.

30 септември

Ортопедичен протокол-планиране на ортопедична конструкция, пълно  запознаване със системата „Alpha Bio Tec“, работа с демоимпланти и снемане на отпечатък за ортопедична конструкция.

ПОДАРЪЦИ

Всички дентални лекари, заплатили пълна такса, ще получат от Медина Био продукти на Alpha Bio Tec, с които могат веднага да приложат новопридобитите си знания и умения по дентална имплантология:

new_surgical_box Подарък 1: комплект с необходимите хирургични инструменти за работа с имплантната система Alpha Bio Tec (снимката е илюстративна).
Presents01 Подарък 2: комплект, който включва по един брой: имплант, абатмънт, гингивооформител, трансфер и аналог.Зъботехниците и студентите също ще получат като подарък продукти на Alpha Bio Tec.

 

ЗАПЛАЩАНЕ

До 3 работни дни след заявка за участие, в брой или по банков път по сметка:
СИБАНК АД
IBAN: BG60 BUIB 9888 1035 4895 00
Получател: Медина Био ООД

Важно! Таксата за участие в курса трябва да се преведе в лева от името на фирмата, на която ще бъде издадена фактура.

 

ИНФОРМАЦИЯ И ЗАЯВКИ 

За да се регистрирате за участие, позвънете на д-р Дошков на тел. 0899 145 801 или пишете на e-mail: medinabio2007@gmail.com