По покана на кмета на Община Габрово д-р Дошков оглави официална бизнес делегация до гр. Петах Тиква, Израел

След визитата на израелски официални лица и представители на бизнеса от Петах Тиква у нас по рано тази година, от 17 до 21 август българска делегация, водена от кмета на гр. Габрово г-жа Таня Христове, посети израелския град. Пътуването е по покана на кмета на Петах Тиква, Ицик Браверман, под егидата на когото българските гости посетиха стратегически компании и паметници на културата и религията в региона, както и имаха лични срещи с инвеститори, бизнес лидери и представители на православното духовенство.

Бизнес делегацията от българска страна беше водена от д-р Дошков. Тази чест му беше оказана заради заслугите му към развитието на бизнеса в регион Габрово и осигуряването на висококачествени медицински грижи за жителите в гр. Габрово и другите населени места от областта.

Важна част от посещението на българската делегация беше и визитата в завода на Alpha BIo Tec, където гостите на живо се запознаха с високотехнологичното производство на дентални импланти.

Срещите на израелска земя бяха изключително полезни и поставиха началото на диалог, който в близко бъдеще ще осигури конкретни бизнес партньорства и размяна на стоки и услуги.

На снимката: д-р Дошков подарява картина с традиционна българска възрожденска архитектура на г-н Ицик Браверман, кмет на Петах Тиква.