dome of rock Eilat-View

От 27.10 до 03.11.2016г. Медина Био организира ежегодното посещение на български дентални лекари в Израел. Визитата традиционно обедини обучение в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Петах Тиква, Израел и туристическа обиколка в страната.

Както всяка година, пътуването съчета три уникални преживявания:
• специализирано обучение под ръководството на изключително опитни дентални имплантолози;
• посещение на централата и завода на Alpha Bio Tec;
• туристическа обиколка на най-известните природни, културни и исторически забележителности в една от люлките на човешката цивилизация.

 

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
ABT_webБългарските лекари присъстваха на лекции за фиксирани протетични възстановявания върху импланти, които обединяват опита на двама изключителни специалисти, работещи както в Израел, така и в Русия – зъботехникът Борис Цацкис и ортопедът д-р Рами Балабановски.

Участници в лекциите бяха и лекари от Русия и Сърбия, което даде отлични възможности за размяна на мнения и идеи с колеги от други страни.

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО
Тази година отново организирахме пътуването в Израел така, че да можем да се насладим на миговете край три морета – Червено, Мъртво и Средиземно.

Jerusalem01Традиционно посетихме всички свещени за християните места, свързани с живота на Исус Христос – Назарет (градът, в който архангел Гавраил съобщил на Мария благата вест),  Витлеем (рождено място на Исус), Кана Галилейска (мястото, където Спасителят за първи път проявил чудотворната си сила, като по време на сватба превърнал вода във вино) и Йерусалим (място на кръстната смърт).

Веселихме се в традиционни ресторанти, разходихме се из Синайската пустина, видяхме уникалния аквариум край Ейлат и събрахме куп емоции и впечатления от колоритния Израел.

Убедени сме, че комбинацията от обучение в Alpha Bio Tec, посещение на светите места и безметежни часове на плаж или под палмова сянка в добра компания помагат на участниците както да станат по-успешни имплантолози, така и да релаксират и отнесат незабравими спомени от Израел.