Като част от усилията на Alpha-Bio Tec да предостави на клиентите си по целия свят цялостно портфолио от CAD/CAM, имаме удоволствието да обявим пускането в продажба на нови продукти и актуализации на дизайна на съществуващи изделия.

Нови титаниеви бази CHC и IH (Ti-бази)
Новите CHC и IH Ti-бази заменят съществуващите CHC и IH Ti-бази. Дизайнът на новите Ti-бази е подобен на този на CS и ще се предлагат в 3 височини на маншетите: 0,75 мм, 1,5 мм и 2,5 мм.

Новите конструкции на IH и CHC Ti-базите изискват нов винт за по-голяма стабилност. Новият винт е включен в пакета на Ti-базата, но може да бъде закупен и като самостоятелна част.

ЗАБЕЛЕЖКА: Протезните винтове #5122 (IH) и #7345 (CHC) и не са съвместими с новите Ti-бази.

Аналози на CHC и IH за 3D принтирани модели
Новоразработените аналози за CHC и IH за 3D отпечатани модели са актуализирани, за да съответстват на същия дизайн като CS аналог за отпечатани модели. Тези аналози се използват за изработване на възстановявания върху 3D отпечатан модел, като позволяват изработването на протетичната конструкция предварително и тя да бъде готова за използване в деня на процедурата за направлявана хирургия.

Новите аналози включват апикален отвор за винт и фиксиращ винт, за да се осигури точното поставяне на аналога в 3D принтиран модел от смола. Винтът е включен в опаковката на аналога.

Освен това дизайнът на аналога CS за отпечатани модели, #3838, е актуализиран, за да включва отвор за винт и винт.

Наличен е специален инструмент за поставяне на аналог, който опростява поставянето на аналога в модела.

Оцветеният в сиво инструмент е съвместим за аналозите IH/CS/TCT, а жълтият инструмент е съвместим само за аналога CHC.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:
• Няма промяна в цените на Ti-бази.
• Съществуващите Ti-бази и аналози вече няма да бъдат достъпни за закупуване след изчерпване на локалните запаси.
• Актуализираните CAD/CAM библиотеки с новите Ti-бази и аналози могат да бъдат изтеглени от сайта на Alpha-Bio Tec за софтуерните програми 3Shape, exocad и Dental Wings.
Линк за изтегляне: https://alpha-bio.net/global/products/digital-solutions/download-center/cad-cam-libraries-download/

NB! В библиотеката на 3shape потребителите имат 3 възможности за избор в зависимост от версията на 3shape, която използват – 2019, 2020 или 2021 г.
По-новите версии на 3shape ще работят с по-старите версии на библиотеките, но по-старите версии няма да работят с по-новите версии на библиотеките и по тази причина Alpha Bio предлага варианти на библиотеките за тези, които имат само по-стари версии на софтуера 3shape.

• Работният процес за новите аналози и Ti-бази остава същият, както за съществуващите продукти.
• За да оптимизира работата на лаборантите с цифровите библиотеки на CAD/CAM, ABT премахна спрените продуктите от библиотеките. За пълен списък на промените вижте приложения списък.

Списък на новите продукти със съответните продуктови номера за поръчка.

Списък на промените в цифровите библиотеки за 3Shape, exocad и Dental wings

Ако имате специфични въпроси или нужда от допълнителна информация, звънете на Стефан Димитров, тел 0899 145 805 или пишете на medinabio2007@gmail.com