M-D-G-ufi-var2За поредна година Медина Био участва със собствен щанд в рамките на международна изложба за медицина, стоматология, фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ, която популяризира най-новите технологии и продукти; подпомага обмена на информация и реализацията на връзките между специалистите в медицината, стоматологията, фармацията и балнеологията.

Гостите ни имаха възможност да се както да се запознаят с актуалните продукти на Alpha Bio Tec, така и да се срещнат лично с български и израелски медицински и търговски специалисти.

MDG2015_0111_webЩандът на компанията беше уютно, но в същото време колоритно място за срещи с колеги и приятели. Специална „кула“ с големи графични визии представи новата рекламна кампания „Аз избрах денталните импланти Alpha Bio Tec“ на Медина Био, в рамките накоято български лекари от цялата страна споделят от първо лице впечатленията си от работата си с израелската система.

В трите дни на изложението клиенти от цялата страна имаха възможност да получат цялата необходима им информация относно системата Alpha Bio Tec и да обсъдят възможностите за плодотворна взаимна работа с екипа на Медина Био.