cropped-LOGO2-01-2-2048x722Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, вече могат се възползват и от съвместната услуга на Медина Био и Биомиметик Смайл от София.

Запазваме начинът на работа – партньорът ни ще извършва дигиталното планиране на операциите и изработката на хирургичните водачи, а ние ще осигуряваме специализиран сет инструменти за направлявана хирургия.

Биомиметик Смайл е лабораторен център за зъболекари и зъботехници с фокус върху дигиталната стоматология. Центърът предлага пълен пакет от дигитални услуги – от планиране и проектиране до изработка на хирургични водачи и протетични решения.

В съвременната имплантология е важно имплантът да се постави така, че да се постигне оптимално натоварване и възможност за изработка на най-подходяща пртетична конструкция, гарантирантираща дългосрочно живота на импланта и възможно най-добра поддръжка на меките тъкани.

В Биомиметик Смайл точността, предсказуемостта и ефикасността на операцията с използване на хирургичен водач се гарантира от опитни лекари, които участват в планирането на: лечението (както на операцията, така и на протетичната конструкция, ако е нужно) и дизайна на водача. Всички специфики отностно лечебния план можете да обсъдите с д-р Констанитн Петков тел. 0896656556 и д-р Бранимир Кирилов тел. 0899994001

За оперативната работа относно хирургичните водачи в Биомиметик Смайл отговаря Наташа Йонинова, стац. тел.: 02 963 0737, моб. тел.: +359 882 287 373 – можете да я търсите за допълнителна информация или ако имате специфични въпроси.

За удобство Биомиметик Смайл разработи комплект документи, които представят начина на работа и описват нужната информация.

Кликнете върху заглавието на избран документ, за да изтеглите съответния PDF файл:

1. BSmile-Модулен пакет за лечение с импланти.pdf – описва модулен пакет от дигитални услуги за лечение с дентални импланти.

2. BSmile Как да поръчате.pdf – описание на процеса за поръчка на хирургичен водач.

3. BSmile Цени.pdf – ценова листа

4. Лабораторен фиш

За всяка планирана с Биомиметик Смайл операция с хирургичен водач Медина Био ще осигури на имплантолога специализиран хирургичен сет за направлявана хирургия при следните параметри:
–    първото използване на сета е безплатно;
–    за всяка следваща операция със сета ще се заплаща по 60лв. наем;

Ако някой имплантолог започне интензивна работа с хирургични водачи и желае да си закупи специализирания сет за направлявана хирургия за собствена употреба, Медина Био ще осигури специални търговски условия.

Заявката за ползване на специализирания сет трябва да става заедно с изпращане на заявката за изработка на хирургичен водач т.е. поне 10 работни дни преди планираната дата за операция. Медина Био разполага с ограничен брой сетове за направлявана хирургия и, в случай на засичане на дати за операция или необходимост от сложна логистика, трябва да има време за обсъждане и планиране на най-доброто решение.

Заявката за ползване на специализирания сет може да стане по няколко начина – изберете кой Ви е най-удобен:
–    да поставите medinabio2007@gmail.com на копие в e-mail съобщението, с което изпращате попълнената бланка за заявка на хирургичен водач към Рай-Дент;
–    да изпратите e-mail до medinabio2007@gmail.com, в който изрично упоменавате датата на операцията и адресът за получаване на сета по куриер;
–    да се обадите на Стефан Димитров на тел. 0899 145 805 или да му пишете по Viber или Facebook Messenger.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, позвънете или пишете на Стефан Димитров.

Публикувано на: 06.07.2020 г.