В отговор на големия интерес към първото издание от 17 юни на този уъркшоп за поставяне на дентални импланти със синус лифт Медина Био ООД има организира второ издание.

Водещ на обучението отново беше д-р Мартин Трифонов – лицево-челюстен хирург с изключително богат опит в работата с имплантната система Alpha Bio Tec, извършил повече от 500 операции за поставяне на импланти със синус лифт.

Д-р Трифонов представи основните подходи към операциите за синус лифт при поставяне на дентални импланти и сподели, на база личния си дългогодишен опит, кои елементи на операцията са критични за крайния успех и как лекарите мога да раобтят по-лесно и по-ефективно.

ПРОГРАМА

10:00 – 11:30 Въведение

Открит и закрит синус лифт – индикации и контраиндикации, рискове, планиране на лечение, техника на работа и усложнения.

11:30 – 11:45 Кафе пауза

11:45 – 13:00 Дискусия

Интерактивна сесия с отговори на въпроси от участниците. Преглед на клиничните случаи за предстоящите демонстрационни операции – диагноза, планиране на лечение, избор на техника и обсъждане на възможните усложнения.

13:00-14:00ч. Обяд

14:00 – 17:00ч. Демонстрационни операции

 

Участниците имаха възможност на живо да проследят демонстрационни операции, с които д-р Трифонов онагледи представеното по време на лекционната част от уъркшопа.