Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit – удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

MentorKit02_small MentorKit01_small

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато зъботехниците избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

Абатмънтите, включени в Alpha-Bio Tec Mentor Kit, съответстват изцяло на клиничните продукти, като за удобство са при работата групите продукти са маркирани с различни цветове.

За препоръчване е в Alpha-Bio Tec Mentor Kit да се добави (не е включен в цената) и Alpha-Bio Tec Paraguide, с помощта на който бързо и удобно се постига паралелност на поставените импланти/абатмънти. Така веднага след поставяне на имплантите ще можете да ги приведете в паралелност и да изберете най-подходящите абатмънти.

Българските лекари, които взеха участие в тазгодишния курс по орална имплантология в Израел, бяха сред първите, които видяха новия продукт в централата на Alpha-Bio Tec и мнозина от тях закупиха своя Mentor Kit още на място. Този интерес показва, че продуктът е ценен и ще се радва на много добър прием сред денталните имплантолози и зъботехническите лаборатории.

За цени и поръчки се свържете с вашия акаунт мениджър или пишете на e-mail: medina2007@mail.bg: