На 20 и 21 февруари в Тел Авив Alpha-Bio Tec проведе среща на дистрибуторите си от цял свят – от Тайланд, през Русия и Европа до Аржентина.

Впечатлени сме от мащаба и заряда във всички екипи на израелския ни партньор – маркетинг, продажби, производство и развойна дейност. През 2023 ще има много новини – нови протетични елементи и промяна в дизайна на някои от съществуващите, нови инструменти, нов дизайн на scan body за всички платформи, нови инициативи за насърчаване на продажбите и подкрепа на глобалната общност от дистрибутори и клиенти.

2023 ще мине под наслов „Alpha-Bio Tec 35 години помага на хората да подобрят живота си„. По цял свят, включително и в България ще отбележим 35 г. от създаването на компанията. У нас събитието ще бъде през есента – ще публикуваме подробности веднага след определяне на конкретна дата и програма.

Медина Био беше поканена специално да представи пред колегите си от цял свят своята история на успеха и стъпките, които ни доведоха до №1 вносител на импланти в България.

Благодарим на всички клиенти и партньори за доверието!

Ние също имаме идеи как да продължим успешната работа и вярваме, че ще имаме още поводи да разказваме за успеха си в бъдеще.