От 21 до 23 май 2014 г. в Интер Експо Център, София се проведе 48-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ – едно от най-значимите изложения в Югоизточна Европа, по време на което български и чуждестранни компании от цял свят демонстрират своите най-нови продукти, технологии и услуги.

Медина Био, която е ексклузивен представител на Alpha Bio Tec за България, традиционно представи цялата гама от продукти на израелския си партньор на своя щанд С7 в зала No3 на изложбата.

По време на изложението се състоя българската пемиера на новата фамилия импланти NICE, с които Alpha Bio Tec осигурява на имплантолозите отлично решение за тесни алвеоларни гребени или малки междузъбни пространства.

Щандът на Медина Био традиционно беше място за делови срещи и размяна на идеи между експертите на фирмата и дентални лекари от цялата страна. Специален гост беше и г-жа Ирит Хадар, мениджър за България в Alpha Bio Tec.

Израз на интересът на клиентите към имплантната система на Alpha Bio Tec и атрактивните търговски условия бяха сключените по време на изложението рамкови споразумения с различни практики за доставка на общо над 2000 импланта до края на 2014г.