И тази година Медина Био участва със собствен щанд в рамките на международна изложба за медицина, стоматология, фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ, която популяризира най-новите технологии и продукти; подпомага обмена на информация и реализацията на връзките между специалистите в медицината, стоматологията, фармацията и балнеологията.

Гостите ни имаха възможност да се както да се запознаят с актуалните продукти на Alpha Bio Tec, така и да се срещнат лично с български и израелски медицински и търговски специалисти. Специално за изложението дойдоха Yuval Grimberg; VP Local Sales и Irit Hadar, Regional Sales Manager.

На изискано обзаведения щанд клиенти от цялата страна имаха възможност да получат цялата необходима им информация и да обсъдят възможностите за плодотворна взаимна работа.

Медикус, Денто, Галения е последното публично изложение, в което участва Медина Био през настоящата година, но с удовлетворение и още по-голяма амбиция да запазим лидерските си позиции на пазара на импланти ние отбелязваме една изключително успешна 2013г. за Alpha Bio Tec в България:

  • успяхме да изпълним търговския си план два месеца предсрочно;
  • настоящите ни клиенти се чувстват все по-уверени и удовлетворени от системата и използват активно продуктите за много широк спектър от клинични случаи;
  • успяхме да привлечем много нови опитни клиенти, които оцениха достойнствата на Alphan Bio Tec и започнаха да работят с нас;
  • организирахме редица обучения за начинаещи имплантолози, с които помогнахме на десетки дентални лекари да направят своите първи стъпки в имплантологията;
  • развихме и оптимизирахме нашата фирмена организация на работа така, че клиентите ни да получават още по-бързо и лесно както информация, така и необходимите им продукти.

До края на годината остава броени седмици и ние сме готови да осигурим всичко необходимо на нашите клиенти пълноценно да приключат 2013г. и уверено да навлязат в 2014г.