За поредна година МЕДИНА БИО взе участие в изложението за медицина, стоматология и фармация “Медикус, Денто, Галения“, което се проведе от 17 до 20 октомври в гр.Пловдив.

На изложението МЕДИНА БИО представи пълната гама от продукти, произвеждани от израелската компания Alpha Bio Tec. Особен интерес предизвика новата опаковка на имплантите SPI, която набляга на леснотата и удобството при използване, като в същото време гарантира дълготрайно запазване на имплантите в стерилна среда преди тяхната употреба. Висококачествените продукти за регенериране на дентална кост и меки тъкани Alpha Bio Graft също бяха особено интересни за посетителите и станаха предмет на множество дискусии относно тяхното приложение.

В рамките на събитието клиентите на МЕДИНА БИО имаха възможност да се възползват от различни специални търговски предложения и да получат консултации по конкретни клинични случаи от водещите израелски специалисти д-р Халил Зейна и д-р Фарис Каблан.

Голямата посещаемост на щанда на МЕДИНА БИО е признание за популярността на имплантната система Alpha Bio Tec в България и много доброто сътрудничество между нас и нашите клиенти” – коментира след закриването на изложението д-р Иван Дошков, управител на МЕДИНА БИО.