Рехабилитация на цяла челюст в дигиталната ера

Начало » Събития » Рехабилитация на цяла челюст в дигиталната ера
Зарежда Събития

На 25.06.2023 г. Alpha-Bio Tec организира еднодневно обучение с лектор д-р Хенриете Лернер от Германия. Обучението ще се проведе в Alpha-Bio Tec Global Training Center край Тел Авив, Израел.

Дигиталната стоматология е в състояние да реконструира днес с помощта на най-новите технологии кости, меки тъкани и зъби с висок процент на естетичност, функционалност, предвидимост и точност.
Ще бъдат представени най-новите проучвания и работни процеси, свързани с точността на технологиите и предвидимостта представени и откроени в клинични случаи. Този практически курс ще представи пълният предвидим дигитален път на планиране и осъществяване на лечение при сложни случаи на реконструкция с импланти с отчитане на високи естетични параметри.

Теми, които ще бъдат включени в обхвата на курса:

  • Придобиване на цифрови данни, визуализация на усмивката
  • Цифрово планиране на костна, мекотъканна и протетична реконструкция
  • CAD/CAM (материали и методи, концепции)
  • Направляван хирургичен дигитален подход
  • Костна хирургия и хирургия на меките тъкани
  • Окончателни естетични реконструкции

Обучението ще бъде на английски език.

Д-р Хенриете Лернер е основател и директор на HL Dentclinic & Academy в БаденБаден, Германия, академично клинично, преподавателско и изследователско звено на университета Йохан Волфганг Гьоте, Франкфурт на Майн.
През 1990 г. тя получава степента доктор по медицина (DMD) от Факултета по дентална медицина в Темешбург, Румъния. Тя е член на експертния съвет на DGoi, (Германско дружество по орална имплантология), дипломант на iCoi Директор на Сиатълския учебен клуб в Баден Баден. Редакционен съветник на „Практически имплантология“, Германия. Експертните ѝ познания в областта са в сферата на клиничните изследвания, усъвършенствани техники за аугментация на меки и твърди тъкани, естетика и функция при сложни случаи с импланти и дигитално виртуално планиране.
Тя е автор на различни научни статии и глави от книги, обхващащи областта на имплантологията, естетиката и денталната хирургия

За детайлна програма вижте стр. 15 от ALPHA-BIO GLOBAL TRAINING CATALOG 2023 – PRACTICAL COURSES & FACTORY VISIT, който можете да изтеглите от този адрес: www.medina-bio.com/wp-content/uploads/2023/04/Global-Training-Catalog-2023.pdf

Ако имате интерес към курса, свържете се със Стефан Димитров, тел. 0899 145 805 за повече информация отностно цената и организацията на пътуването.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top