Световен конгрес на Alpha-Bio Tec „Да достигнем звездите“

Зарежда Събития

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в световния конгрес на Alpha-Bio Tec, който ще бъде кулминацията в честванията на 35 г. от основаване на компанията.

Тази година звездите се подреждат така, че да се получи едно наистина незабравимо преживяване, в което са вплетени история, научна програма и среща на общността от клиенти и партньори от всички краища на света.

Конгресът „Да достигнем звездите“ (англ. Reach For The Stars) ще даде трибуна за представяне на върхови постижения, споделени от световно признати дентални лекари. В рамките на два вълнуващи и богати на информация дни на обучение, споделяне на знания и нови запознанства, Alpha-Bio целѝ да хвърли светлина върху последните постижения в света на имплантологията. Това събитие ще Ви даде идеи и знания, от които се нуждаете, за да „стигнете до звездите“ и отвъд тях във вашата практика.

Alpha-Bio Tec се гордее с 35-годишния си ангажимент да образова и обучава своите клиенти в широкия спектър от теми в имплантологията. Тази година ще чуете световноизвестни експерти, които не само ще Ви вдъхновят, но и ще Ви представят резултати от проучвания, техники на работа, добри практика и много друга полезна информация, която да Ви послужи в ежедневната работа. Ще се запознаете с най-новите техники в дигиталната стоматология, зъбната естетика, рехабилитация върху импланти, направляваната костна регенерация и др. Водещи специалисти ще навлязат в детайли, като представят клинични случаи и авангардни процедури, съчетани с ценни идеи и препоръки, които да приложите във Вашата практика.

Alpha-Bio подготви специален сайт за събитието: https://info.alpha-bio.net/global-congress

Програма на лекциите в PDF файл можете да изтеглите от този адрес: Scientific program Cannes 2024

Събитието ще се проведе в прекрасния крайбрежен Hôtel Martinez – ето няколко изгледа от това райско кътче (кликнете на изображението, за да го видите в голям размер):

Предвидили сме различни опции за включване в световния конгрес – закупуване на пакет продукти или плащане на такса, която зависи от покупките от Медина Био. Между 15 и 25 април ще изпратим по email конкретните уловия на всички наши клиенти.

Ако имате въпроси относно събитието и организацията на участието от България, свържете се със Стефан Димитров, тел./Viber/WhatsApp: 0899 145 805, email: medinabio2007@gmail.com

За заявка за участие с избран пакет (закупуване на продукти или заплащане на такса за участие) се свържете с вашия търговски представител от Медина Био.

 

Надяваме се да се срещнем във великолепния Кан на красивата Френска ривиера, където ще имате възможност да станете част от глобалната общност на Alpha-Bio Tec, да създадете нови контакти и да се срещнете с колеги и приятели по време на конферентната програма и гала вечерята, посветена на 35-годишнината на компанията.

Нека заедно да достигнем до звездите!

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top