От 12 до 16 март 2013г. в Кьолн, Германия се проведе едно от най-значимите събития в денталната индустрия – International Dental Show (IDS). Изложението привлича над 100 хилияди посетители от цял свят – производители, търговци, лекари и техници.

Alpha Bio Tec, която през тази година отбелязва 25г. от създаването си, традиционно присъства със собствен изложбен щанд в една от палатите на IDS. В приятна атмосфера партньори, клиенти и журналисти имаха възможност да се срещнат лично с израелски специалисти и мениджъри на компанията, да разменят информация и идеи за успешна съвместна работа, както и да се запознаят „на живо“ с всички нови продукти.

По време на IDS 2013 Alpha Bio Tec представи за първи път пред широка аудитория редица нови разработки – новите импланти I.C.E, нови костозаместители от серията GRAFT и др.

Новите допълнения в богатата гама импланти, протетика, хирургически инструменти и биоматериали осигуряват на имплантолозите още по-големи възможности за планиране и извършване на успешно прецизно лечение. Очаквайте скоро подробно представяне на тези продукти.