АКТУАЛНО


Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

MentorKit03_small

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit - удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато те избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

Публикувано на: 02.12.2013 г.   |   пълен текст

Д-р Мартин Трифонов представи България в международен семинар на Alpha Bio Tec

graft_logo_350px На 2 и 3 ноември в Прага, Чехия AlphaBioTec събра водещи дентални лекари от цяла Европа на международен семинар «Изкуството на направляваната регенерация на меки тъкани и кости».

Целта на събитието беше да запознае участниците с цялата продуктова гама GRAFT на AlphaBioTec (костозаместители и колагенови мембрани), да представи резултати от най-новите научни и клинични изследвания в областта на биоматериалите, а също така и да насърчи обмена на информация и създаването на контакти между лекари и учени в международен мащаб.

Публикувано на: 10.11.2013 г.   |   пълен текст

Изтеглете новата корпоративна брошура на Медина Био ООД

MedinaBio_CorporateProfile
Публикувано на: 11.10.2013 г.   |   пълен текст

Поръчайте ИНФОРМАЦИОНЕН ПАКЕТ за новите импланти Alpha Bio Tec I.C.E.

ICE02_small

Скъпи колеги,

В началото на тази година Alpha Bio Tec обяви нова фамилия продукти IMPLANT CLASSICAL ESTHETICS (съкратено I.C.E.). Тази изцяло нова разработка на израелската компания има за задача да осигури на денталните имплантолози още по-голям комфорт и удобство при планиране и провеждане на лечение, при което се изисква балансирано съчетание от агресивността на SPI и умереността на DFI и ATID имплантите.

За ваше удобство подготвихме информационен пакет, който съдържа електронни документи на български език с подробно описание на новите импланти, хирургичен протокол и още много интересна информация. За да поръчате тези материали за I.C.E., обадете се на вашия акаунт мениджър или пишете на фирмения ни e-mail: medina2007@mail.bg

Публикувано на: 06.10.2013 г.   |   пълен текст

Интервю с д-р Биршан, консултант-хирург и лектор в Alpha Bio Tec и д-р Дошков, управител на Медина Био по повод Булмедика/Булдентал 2013

Buldental_video_interview

Публикувано на: 27.05.2013 г.   |   пълен текст

 

През 2013 Медина Био направи едно от най-успешните си участия в Булмедика/Булдентал

buldental_header

От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център, София се проведе 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Това е едно от най-значимите изложения в Югоизточна Европа, по време на което български и чуждестранни компании от цял свят демонстрират своите най-нови продукти, технологии и услуги.

Медина Био, която е ексклузивен представител на Alpha Bio Tec за България, традиционно представи цялата гама от продукти на израелския си партньор на свой щанд в зала No3 на изложбата.

Публикувано на: 20.05.2013 г.   |   пълен текст

Нови ключове и отвертки за поставяне на импланти

Elongated Driver ARRC Alpha-Bio Tec пусна в продажба нови подобрени ключове за импланти ARRC и за фиксиращите и цементиращи се протезни конструкции. Новите инструменти осигуряват още по-голяма сигурност и удобство в работата на имплантолозите.

Публикувано на: 16.01.2013 г.   |   пълен текст

F5_0100_0000_eaas_15_5410_small Alpha Bio Tec обяви нови естетични анатомични абатмънти

Новите естетични анатомични абатмънти с ъгъл 15° или 25° са последното допълнение към линията естетични анатомични абатмънти на Alpha-Bio Tec. Абатмънтите с тези нови ъгли на наклон позволяват максимална гъвкавост при възстановяване на естетичната зона, а златистия им цвят премахва сивите сенки в гингивалната тъкан за постигане на максимален естетичен ефект.

Публикувано на: 23.11.2012 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec преминава към нов вид опаковка на имплантите си

Новата опаковка набляга на леснотата и удобството при използване, като гарантира дълготрайно запазване на имплантите в стерилна среда преди тяхната употреба.

Публикувано на: 13.10.2012 г.   |   пълен текст

Медина Био пусна онлайн своя изцяло обновен сайт

През октомври 2012г. Медина Био пусна онлайн своя изцяло обновения интернет сайт. Това е само началото на нов проект, който ще добави още много актуална и интересна информация в полза не само на стоматолозите, които използват продуктите на Alpha Bio Tec, а на всички, които се интересуват от дентална имплантология.

Публикувано на: 09.10.2012 г.   |   пълен текст4 от 5 1 2 3 4 5

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

... пълен текст