АКТУАЛНО


Alpha Bio Tec пусна електронен портал за изтегляне на инструкции за използване за своите продукти

lifetime_warranty_web_smallAlpha-Bio Tec предостави на клиентите си интернет портал, от който могат да се изтеглят електронни варианти на инструкциите за използване на продуктите на компанията.

Това е удобно решение, което предоставя достъп до документите, независимо къде се намират потребителите и кога имат нужда от информацията.

Публикувано на: 28.09.2015 г.   |   пълен текст

Медина Био подготви преводи на български език на ръководствата за използване на Alpha Bio Locator и системата за възстановявания с винтова фиксация

 Screw_retained_Manual. Locator  

Преведохме на български език още две ръководства за работа с ключови фамилии продукти на Alpha Bio Tech:

В документите ще намерите постъпкови инструкции за ползване и илюстрации за онагледяване на целия процес.

Можете да изтеглите PDF версии на ръководствата с клик върху изображенията или имената им.

Публикувано на: 23.09.2015 г.   |   пълен текст

По покана на кмета на Община Габрово
д-р Дошков оглави официална бизнес делегация
до гр. Петах Тиква, Израел

2015PetahTikva_Mayor_webСлед визитата на израелски официални лица и представители на бизнеса от Петах Тиква у нас по рано тази година, от 17 до 21 август българска делегация, водена от кмета на гр. Габрово г-жа Таня Христове, посети израелския град. Пътуването е по покана на кмета на Петах Тиква, Ицик Браверман, под егидата на когото българските гости посетиха стратегически компании и паметници на културата и религията в региона, както и имаха лични срещи с инвеститори, бизнес лидери и представители на православното духовенство.

Бизнес делегацията от българска страна беше водена от д-р Дошков. Тази чест му беше оказана заради заслугите му към развитието на бизнеса в регион Габрово и осигуряването на висококачествени медицински грижи за жителите в гр. Габрово и другите населени места от областта.

Важна част от посещението на българската делегация беше и визитата в завода на Alpha BIo Tec, където гостите на живо се запознаха с високотехнологичното производство на дентални импланти.

Срещите на израелска земя бяха изключително полезни и поставиха началото на диалог, който в близко бъдеще ще осигури конкретни бизнес партньорства и размяна на стоки и услуги.

На снимката: д-р Дошков подарява картина с традиционна българска възрожденска архитектура на г-н Ицик Браверман, кмет на Петах Тиква.

Публикувано на: 02.09.2015 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна серия протетични продукти, предназначени за CAD/CAM дентални системи

DentalWiz

Alpha Bio Tec разширява своята концепция Simplantology в сферата на CAD/CAM изработката на протетични решения.

Технологичните нововъведения през последните години революционализират стоматологичната практика и начинът, по който зъботехническите лаборатории произвеждат желаните конструкции. Появата на специализирани CAD/CAM системи за стоматология осигури възможност и на лекари, и на зъботехници да се възползват от предимствата на компютърния дизайн и обработка за производство на естетични и трайни протетични конструкции от различни материали.

Alpha Bio Tec вече предлага широка гама от протетични елементи за използване при CAD/CAM технология - изтеглете PDF каталог за фамилията DentalWiz, за да научите повече.

Публикувано на: 08.07.2015 г.   |   пълен текст

Продуктовият каталог на Alpha Bio Tec за 2015г.
вече и на български език!

2014_mdg_0044_small

За удобство на всички наши клиенти преведохме на български език новия каталог на Alpha Bio Tec. Ако все още не сте получили печатно копие, свържете се с вашия търговски представител от Медина Био или ни пишете на e-mail:medina2007@mail.bg. Кликнете върху изображението, за да изтеглите електронна PDF версия.

Публикувано на: 22.01.2015 г.   |   пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

Публикувано на: 12.08.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

Публикувано на: 15.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec с нов корпоративен видеоклип

Alpha Bio Tec преставя дейността си в ново корпоративно видео - за да го гледате, кликнете върху изображението или копирайте в броузъра си адреса https://www.youtube.com/user/AlphaBioTec.

new corporate movie

Публикувано на: 01.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна нова фамилия импланти NICE

NICE implant От май 2014г. Медина Био ООД, ексклузивен представителна Alpha-Bio Tec за България, предлага NICE – изцяло НОВА фамилия от импланти с малък диаметър.

Характеристики на NICE:

• Усъвършенстван съвременен дизайн на тънък имплант с диаметър Ø3.2mm (за всички дължини).

• Нова протетична линия (специално разработена за NICE), която включва различни форми и размери на надстройки, позволява лесна работа и осигурява дълготрайни отлични естетични резултати.

• Комбинация от хексагонална и конична връзка между имплант и абатмънт.

NICE се произвежда в 5 различни дължини, за да покрие максимално голям спектър от клинични случаи: 8 mm, 10 mm, 11.5 mm, 13 mm и 16 mm.

Публикувано на: 10.06.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Net обнови изцяло своя корпоративен интернет сайт

На 01 март Alpha Bio Tec официално оповести цялостното обновяване на www.alpha-bio.net. Промените са както в графичната визия, така и в съдържанието, което е значително обогатено.

new_ABT_web_site_2014

Публикувано на: 01.03.2014 г.   |   пълен текст3 от 5 1 2 3 4 5

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

... пълен текст