АКТУАЛНО


Продуктовият каталог на Alpha Bio Tec за 2015г.
вече и на български език!

2014_mdg_0044_small

За удобство на всички наши клиенти преведохме на български език новия каталог на Alpha Bio Tec. Ако все още не сте получили печатно копие, свържете се с вашия търговски представител от Медина Био или ни пишете на e-mail:medina2007@mail.bg. Кликнете върху изображението, за да изтеглите електронна PDF версия.

Публикувано на: 22.01.2015 г.   |   пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

Публикувано на: 12.08.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

Публикувано на: 15.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec с нов корпоративен видеоклип

Alpha Bio Tec преставя дейността си в ново корпоративно видео - за да го гледате, кликнете върху изображението или копирайте в броузъра си адреса https://www.youtube.com/user/AlphaBioTec.

new corporate movie

Публикувано на: 01.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна нова фамилия импланти NICE

NICE implant От май 2014г. Медина Био ООД, ексклузивен представителна Alpha-Bio Tec за България, предлага NICE – изцяло НОВА фамилия от импланти с малък диаметър.

Характеристики на NICE:

• Усъвършенстван съвременен дизайн на тънък имплант с диаметър Ø3.2mm (за всички дължини).

• Нова протетична линия (специално разработена за NICE), която включва различни форми и размери на надстройки, позволява лесна работа и осигурява дълготрайни отлични естетични резултати.

• Комбинация от хексагонална и конична връзка между имплант и абатмънт.

NICE се произвежда в 5 различни дължини, за да покрие максимално голям спектър от клинични случаи: 8 mm, 10 mm, 11.5 mm, 13 mm и 16 mm.

Публикувано на: 10.06.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Net обнови изцяло своя корпоративен интернет сайт

На 01 март Alpha Bio Tec официално оповести цялостното обновяване на www.alpha-bio.net. Промените са както в графичната визия, така и в съдържанието, което е значително обогатено.

new_ABT_web_site_2014

Публикувано на: 01.03.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

MentorKit03_small

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit - удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато те избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

Публикувано на: 02.12.2013 г.   |   пълен текст

Д-р Мартин Трифонов представи България в международен семинар на Alpha Bio Tec

graft_logo_350px На 2 и 3 ноември в Прага, Чехия AlphaBioTec събра водещи дентални лекари от цяла Европа на международен семинар «Изкуството на направляваната регенерация на меки тъкани и кости».

Целта на събитието беше да запознае участниците с цялата продуктова гама GRAFT на AlphaBioTec (костозаместители и колагенови мембрани), да представи резултати от най-новите научни и клинични изследвания в областта на биоматериалите, а също така и да насърчи обмена на информация и създаването на контакти между лекари и учени в международен мащаб.

Публикувано на: 10.11.2013 г.   |   пълен текст

Изтеглете новата корпоративна брошура на Медина Био ООД

MedinaBio_CorporateProfile
Публикувано на: 11.10.2013 г.   |   пълен текст

Поръчайте ИНФОРМАЦИОНЕН ПАКЕТ за новите импланти Alpha Bio Tec I.C.E.

ICE02_small

Скъпи колеги,

В началото на тази година Alpha Bio Tec обяви нова фамилия продукти IMPLANT CLASSICAL ESTHETICS (съкратено I.C.E.). Тази изцяло нова разработка на израелската компания има за задача да осигури на денталните имплантолози още по-голям комфорт и удобство при планиране и провеждане на лечение, при което се изисква балансирано съчетание от агресивността на SPI и умереността на DFI и ATID имплантите.

За ваше удобство подготвихме информационен пакет, който съдържа електронни документи на български език с подробно описание на новите импланти, хирургичен протокол и още много интересна информация. За да поръчате тези материали за I.C.E., обадете се на вашия акаунт мениджър или пишете на фирмения ни e-mail: medina2007@mail.bg

Публикувано на: 06.10.2013 г.   |   пълен текст3 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст