АКТУАЛНО


YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

Публикувано на: 05.01.2021 г.   |   пълен текст

Хирургични водачи за импланти Alpha Bio

GuidedSurgeryPlanning Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, могат се възползват от съвместната услуга на Медина Био и партнорите:

Медина Био осигурява под наем специализиран сет инструменти за водена хирургия, а пратньорите извършват дигиталното планиране на операцията, проектират и изработват хирургичния водач.

Публикувано на: 06.07.2020 г.   |   пълен текст

Изработка на хирургични водачи
за импланти Alpha Bio Tec от Биомиметик Смайл, София

cropped-LOGO2-01-2-2048x722 Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, вече могат се възползват и от съвместната услуга на Медина Био и Биомиметик Смайл от София. Планирането на имплантологичната операция и дизайна на водача се извършват със специализираните модули на софтуер 3Shape.

Публикувано на: 06.07.2020 г.   |   пълен текст

На кафе с Минди Шпилман от Alpha Bio

Coffee with Mindi
Каним ви да се насладите на вашето кафе заедно с Минди Шпилман, продуктов специалист в Alpha Bio.
Минди споделя полезни съвети за използването на различните продукти в кратки видеа, обединени под мотото "Кафе пауза с  Alpha-Bio Tec".
Видеоматериалите ще намерите на адрес >>> https://bit.ly/2R2pONn
Публикувано на: 15.04.2020 г.   |   пълен текст

Бавнорезорбируемите мембрани UBGEN вече са налични за продажба

UBGEN Shelter S Бавнорезорбируемите мембрани UBGEN SHELTER S вече са сертифицирани за продажба в ЕС.

Интересът към тези продукти е огромен и заради ограничения капацитет на производство първите доставки в България са в ограничени количества.

Публикувано на: 14.02.2020 г.   |   пълен текст

От ноември 2019 биоматериалите на UBGEN са с нови по-ниски цени

UBGEN logo От 5 ноември са в сила нови по-ниски цени за българските клиенти на костозаместители и перикардни мембрани UBGEN. Намалението е от 22% до 32% за различните артикули.

Публикувано на: 07.11.2019 г.   |   пълен текст

Изработка на хирургични водачи
за импланти Alpha Bio Tec от Рай-Дент

02 Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, вече могат се възползват и от съвместната услуга на Медина Био и Рай-Дент от София. Планирането на имплантологичната операция и дизайна на водача се извършват със специализираните модули на софтуер 3Shape.

Публикувано на: 25.03.2019 г.   |   пълен текст

Медина Био започва продажба на костозаместители и мембрани UBGEN

UBGEN logo UBGEN е италиански производител на продукти за биорегенерация - костозаместители и перикардни мембрани. Компанията си е поставила амбициозната цел да не върви по утъпканите патеки за производство, а да създава иновативни процеси и технологии за постигане на по-добри резултати.

Публикувано на: 21.03.2019 г.   |   пълен текст

Поставянето на импланти с нискък въртящ момент минимизира загубата на кост

Дали по-ниският въртящ момент води до по-малка костна загуба при поставяне на импланти? В проучването "Low implant insertion torque allows minimal bone loss: A multicenter 2-year prospective study" ще намерите изследване на степента на преживяване на имплантите след поставяне при нисък въртящ момент (<35 Ncm). Измерванията са правени с помощта на резонансен честотен анализ (RFA), сондиране на дълбочината на джобовете и отчитане на промените в интерпроксималното ниво на кресталната кост.

Публикувано на: 07.03.2019 г.   |   пълен текст

Нова фамилия импланти NeO

 New_NeO_pic

В началото на 2018 г. Alpha Bio Tec разшири гамата на NeO с нова фамилия Conical Standard Connection (CS). Това са импланти с диаметри 3.75, 4.2 и 5 mm с конична връзка с надстройките. Протетичните решения за новите NeO също са изцяло нови.

Другите фамилии NeO са:

  • Conical Narrow Connection (CHC) - диаметри на импланти 3.2 и 3.5 mm и конична връзка с надстройкит
  • Internal Hex Connection (IH) - диаметри на импланти 3.75, 4.2 и 5 mm и връзка с надстройките вътрешен шестограм.

От тази връзка можете да изтеглите пълен каталог на фамилията NeO.

Публикувано на: 04.12.2018 г.   |   пълен текст1 от 5 1 2 3 4 5

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

... пълен текст